Bashkia Poliçan

en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 

Bashkia Polican @2017

Kryetari
1407

Kryetar

Adriatik Zotkaj lindi më 21.07.1966, në qytetin e Beratit. Në vitin 1999 përfundon studimet universitare në Akademinë e Rendit Publik, Tiranë. Ndërsa në 1997 është titulluar për “Merita të Veçanta” nga Ministria e Rendit Publik. Z. Zotkaj ka punuar si shef komisariati në rrethet Skrapar, Elbasan, Gramsh, Delvinë, Kuçovë dhe Lushnje. Në 1999 qyteti i Poliçanit e nderon me titullin “Qytetar Nderi” me motivacionin: “Për kontribut të thellë në ruajtjen e rendit publik, sigurinë e jetës së qytetarëve dhe mbrojtjen e qytetit në vitet 1997”.
Prej vitit 2003 është Kyetar i Bashkisë Poliçan. E zotëron kete post ku fitoi mandatin e tij të pare dhe sot aktualisht zotëron mandatin e katërt. Njihet në gjithë qytetin e Policanit si nje njëri qe i ka ndryshuar fytyren ketij qyteti me punën e tij te palodhur. Fale punës se tij dhe projekteve moderne arriti te sjellë nje frymë te re ne qytet duke përmisuar nje qytet te përhumbur pothuajse në cdo kategori. Gëzon mbështetjen e qytetarëve të Poliçanit.